Hozzávalók:
Elkészítése:
A zöldségeket megpucoljuk lapokra és végül vékony csíkokra vágjuk.
A húst vékony szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és lisztbe mártjuk. Pici olajon mind két oldalát megkapatjuk. Kiszedjük és félretesszük.
A zöldségeket kevés olajon ropogósra pároljuk. A vöröshagymát finomra vágjuk, olajon üvegesre pároljuk. Rátesszük az elősütött hússzeleteket. Ízesítjük sóval, borssal, babérlevéllel és a borral puhára pároljuk, ha szükséges vízzel pótoljuk. Ha a hús megpuhult, kiemeljük a hagymás szaftból.
A szafthoz adjuk a zöldségcsíkokat, átforraljuk. A lisztet és a tejfölt simára keverjük, a zöldséghez öntjük, kiforraljuk. Mustárral, cukorral, ízlés szerinti citromlével ízesítjük, hogy kellemes savanykás-pikáns legyen.
A zöldséges szaftba visszatesszük a hússzeleteket és néhány percig forraljuk, hogy a hús is átvegye a megfelelő ízeket-zamatokat. Frissen főtt tésztával tálaljuk.