Hozzávalók:
Elkészítése:
A gombafejeket megtisztítjuk, szárát eltávolítjuk és egy tűzálló tálba rakjuk, amit előzőleg kivajaztunk.
A hagymát és a fokhagymát apró kockára vágjuk és kevés olajon elkezdjük pirítani. Ezután a bacont felszeleteljük és a hagymára dobjuk. Erre jön a gomba szára, amit apróra vágva teszünk a serpenyőbe. Öszzepirítjuk az egészet. Közben sózzuk,borsozzuk, fűszerezzük még majorannával és friss, apróra vágott zöldpetrezselyemmel.
Amikor szépen megpirult, félrehúzzuk a tűzről és egyenként tojásokat teszünk bele, gyorsan elkeverjük. Már nem tesszük vissza a tűzre, hanem belekanalazzuk a gombafejekbe a tölteléket. Tetejére jó sok reszelt sajt kerül.
Előmelegített sütőben 30 percig sütjük, közepes lángon. Köretként sült krumplit adunk hozzá. Nagyon egyszerű vacsora, ami gyorsan elkészül.