Hozzávalók:
Elkészítése:
A harcsafilét vágjuk fel ízlés szerinti kockákra. A krumplit és a sárgarépát vágjuk fel vékonyra. A vöröshagymát, és a fokhagymát vágjuk fel apróra.
Egy edénybe hevítsük fel az olajat, majd kezdjük el a vöröshagymát üvegesre párolni. Amikor már üveges, adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, majd a feldarabolt sárgarépát és a krumplit. Keverjük alaposan össze, majd kevergetve pároljuk pár percig. Ezután ízlés szerint szórjuk meg őrölt borssal, és szerecsendióval, majd keverjük össze, és öntsük fel a vízzel. Tegyük bele a zeller zöldet, a leveskockát, sózzuk, és szép lassan főzzük félpuhára.
Amikor a zöldségek félpuhára főttek, adjuk hozzá a feldarabolt halat, és ízlés szerint citromlevet, majd pár perc alatt főzzük puhára. (közben ha szükséges akkor fűszerezzünk utána)
Amikor a leves készre főtt, óvatos kevergetés mellett csorgassuk bele a főzőtejszínt, majd 1-2 perc alatt forraljuk ki.
Tálalás előtt hagyjuk egy kicsit hűlni, majd merjük a levest tányérokba, és úgy kínáljuk.