Hozzávalók:
Piskóta:
Gyümölcsös réteg:
Habos réteghez:
Elkészítése:
A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat kikeverjük a cukorral, vízzel, liszttel, kakaóporral, sütőporral, majd a végén beleforgatjuk a keményre felvert fehérjék habját is.
Egy 24 cm-es tortaformát kivajazunk és lisztezünk, majd a masszát beleöntjük és előmelegített sütőben készre sütjük. Ha kiűlt három lapba vágjuk.
A pudingport, cukrot felfőzzük a gyümölcs levében, melyet elkevertünk előtte a vízzel. Még melegen belekeverjük a gyümölcsöket.
A habtejszín felét felverjük 1 cs habfixálóval.
Az alsó lapra rákenjük a gyümölcsös krém felét, erre kerül a tejszínhab fele, következő lap, erre a maradék gyümölcsös krém, maradék tejszínhab, majd az utolsó lappal befedjük.
A maradék habtejszínt felverjük a habfixálóval, majd a torta tetejét és oldalát körbekenjük vele és ízlés szerint díszítjük.