Hozzávalók:
A piskótához:
A kakaós piskótához:
A krémhez:
Elkészítése:
A piskótához a tojásokat a vizet és a cukrot jó sűrűre keverjük, majd kanalanként hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet. Előmelegített sütőben (180 fok), sütőpapírral bélelt, közepes tepsiben megsütjük. Kihűtjük, majd ketté vágjuk.
A kakaós ugyanígy készül, csak a liszthez nemcsak a sütőport, hanem a kakaóport is hozzákeverjük, így adagoljuk a masszához.
Ugyanúgy sütjük és ugyanabban a tepsiben, mint a másikat, majd kihűtjük.
A krémhez egy lábasba tesszük a pudingport, kakaóport, vaniliás cukrot és annyit tejet, amivel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a többi tejet is, és állandó kevergetés mellet sűrűre főzzük. Végül belekeverjük a cukrot is. Egyet forralunk rajta, majd kihűtjük. Amikor kihűlt, elkeverjük benne a kihabosított margarint.
Egy sima piskótát tálcára tesszünk, megkenjük a krém 1/3-ával, erre tesszük a kakaós piskótát, majd ismét krém, fehér piskóta, és egy kevéske krém a tetejére. Tetejére tortadarát vagy csokireszeléket szórhatunk.