Hozzávalók:
Elkészítése:
Vágjuk a hagymát apróra, a cukkinit nagyobb kockára. A fokhagymát zúzzuk össze. Fogjunk egy wokot és jól melegítsük fel nagy lángon. Mikor beleöntjük a olívaolajat, akkor kicsit füstöljön. Tegyük bele a vöröshagymát és 1 tk sót, 1 evőkanál medvehagyma pestót, mikor már üvegesre pirult a hagyma , akkor tegyük rá a fél tk. kakukkfüvet és az oregánót.
Kicsit pirítsuk át, és jöhet a felkockázott cukkini. Addig pirítjuk, míg jó felére össze nem esik, kb 6-7 perc. Utána jöhet bele a fokhagyma. Azt is pirítjuk és a kockázott paradicsomokkal leöntjük az egészet. Rottyan egyet és egy csipet oregánóval még megszórjuk. Hozzáadjuk az előzőleg összedolgozott tejszínt és tömlős sajtot. Addig főzzük, míg jó sűrű nem lesz.(kb. 2 perc)
Közben megfőzzük enyhén sós vízben a tésztát.
Tálaláskor megszórjuk reszelt sajttal. Jó étvágyat!