Hozzávalók:
Elkészítése:
A paprikából, paradicsomból, vöröshagymából sűrű lecsót készítünk.
A gombát szeletekre vágjuk, petrezselyemmel megdinszteljük. A krumplit héjába megfőzzük, majd karikázzuk. A tojásokat szintén karikára vágjuk.
Egy tepsi aljára egy sor krumplit rakunk, majd megsózzuk. Vékonyan szétterítjük rajta a lecsót, kevés szaftot hagyjunk a tetejére, majd kenjük meg tejföllel. Következős sor a karikára vágott tojás lesz. Erre osztjuk el a megdinsztelt gombát. Betakarjuk az egészet szeletelt sajttal. Végül megint egy sor karikázott burgonya ezt sózzuk, meglocsoljuk a maradék szafttal és megkenjük tejföllel.
Tetejére apró kockára vágott kolozsvári szalonnát szórunk. Előmelegített sütőben pirosra sütjük.