Hozzávalók:
Elkészítése:
A zöldbabot feldaraboljuk és forró, ételízesítős vízben puhára pároljuk.
A hagymát felkockázzuk apróra és az olajon megdinszteljük, lehúzzuk a tűzről és só,őrölt bors és pirospaprika kerül bele, aztán a darálthús. Ezzel összekeverjük és kis lángon feltesszük a tűzre. Én egy pohár vizet is öntök hozzá, hogy biztosan ne égjen le.
A rizst megfőzzük, leszűrjük és a megpárolt húshoz adjuk. Ez amolyan rizseshús kinézetű lesz csak darálthússal.
A tejfölt picit sózzuk és hozzákeverjük a tojást.
Egy tepsit kiolajozunk és egy réteg babot leterítünk, hogy fedje a tepsit. Erre kerül a riszseshús és még egy réteg bab. A végén a kikevert tejföl és erre reszelünk egy kevés sajtot. Vagy épp sokat. :)
Sütőben 20 perc alatt megsütjük, míg a teteje aranybarna nem lesz.
Ha van maradék pecsenyezsír, akkor azzal ezerszer jobb kikenni s tepsi alját. Én néha direkt sülthúst sütök előző nap, így kenni sem kell. :)