Hozzávalók:
Elkészítése:
Lobogó sós vízben a tésztát kifőzzük, de csak pár percig,hogy roppanós maradjon. Leszűrjük, leöblítjük, és hagyjuk lecsepegni.
Egy nagyobb tálba a többi hozzávalót jól összekeverjük robot géppel, majd ebbe beleforgatjuk a kifőzött kockatésztát. 1/2 óráig állni hagyjuk,hogy a félig megfőtt tészta , magába szívja kissé a tejfölös levet. De jó szaftos maradjon.
Egy nagy tepsit ki kenünk vajjal, vastagon meghintjük zsemlemorzsával. Bele öntjük a tésztát, eligazítjuk a tepsibe. A tetejére is jócskán hintünk zsemlemorzsát. Szép pirosra sütjük. 160 fokon kb. 40 – 45 percig. Hagyjuk kicsit hűlni, mert úgy könnyebb szeletelni. Meghintjük porcukorral és úgy tálaljuk.