Hozzávalók:
Elkészítése:
A vöröshagymát felkockázzuk, a szalonnát, gombát csíkokra vágjuk.
A szalonnát serpenyőbe tesszük, kisütjük a zsírját és hozzáadjuk a felkockázott hagymát. Ha kell, teszünk hozzá egy kis olajat is. Ha a hagymát üvegesre pároltuk, hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk, amíg a gomba leve elfől. Hagyjuk kihűlni.
A húsokat is sózzuk, borsozzuk, majd a közepüket kb. 3-4 cm-re bevágjuk, serpenyőben elősütjük.
Közben a zöldbabot sós vízbe dobjuk, nem főzzük teljesen puhára. A feta sajtot kockára vágjuk. Minden hús bevágásába teszünk 1-1 kockát. 8-10 zöldbabot összefogunk és baconba tekerjük.
A húsokat tepsibe rakjuk és a tetejükre kanalazzuk a gombát, majd rászórjuk a feta kockákat. A baconba tekert zöldbabot is a húsok mellé tesszük és előmelegített sütőben, 180 fokon, 25 percet sütjük.
Közben a fagyasztott zöldséget serpenyőben puhára pároljuk Összekeverjük a maradék gombával. Ezalatt a hús is elkészül.