Hozzávalók:
Egy 30 cm átmérőjű gyümölcstorta-formához:
A tésztához:
A díszítéshez:
Elkészítése:
Először felverem a cukrot a tojásfehérjékkel, majd amikor már elég kemény (jele:az edényt megdöntve, felfordítva a hab meg sem moccan), hozzáadom folyamatos verés mellett a tojássárgákat, majd ha ezt eldolgoztam, akkor a lisztet és a sütőport is belekeverem.
Pici vajjal kikenem a formát mindenhol, majd beszórom liszttel, és ebbe öntöm a tésztát. közepes fokozaton 20 percet sütöm.
Ezután elkészítem a pudingot, majd a megsült forma közepére öntöm és elegyengetem.
Erre rakom a gyümölcsöket, ami lehet befőtt vagy nyers is, és mindezek után rárakom a zselatint (a még félig folyós zselét mindig a közepére folyatom, így mire elér a süti szélére, már meg is dermed, és nem folyik le).
Kihűlés után fogyasztható.