Hozzávalók:
Piskótalap:
Krém:
Elkészítése:
A fehérjéket felverünk 3 kanál cukorral és a vaníliás cukorral. A sárgájákat pedig a maradék 3 kanál cukorral felverjük. A felvert fehérjébe keverjük a felvert sárgáját.
A lisztet átszitálva hozzáadjuk és beleforgatjuk a tojásos masszába. A tepsit sütőpapírral kibéleljük és belesimítjuk a masszát. 180 fokon 8-10 percig sütjük.
Ha kész papírral együtt felcsavarjuk egy vizes konyharuhába és kihűlésig így hagyjuk.
A tejet és kávét összeöntjük és ebben megfőzzük a pudingot a cukorral és liszttel. Kihűtjük és addig a vajat habosra verjük.
A vajba apránként belekeverjük a pudingot. A kihűlt piskótát megkenjük vele és a közepébe 2 banánt fektetünk, majd felcsavarjuk. Olvasztott csokoládéval leöntjük.