Hozzávalók:
Tésztához:
Elkészítése:
Minden zöldséget alaposan megtisztítunk. A hagymát apró kockára, a karalábét, krumplit kockára, a sárgarépát fél karikára, a petrezselymet karikára vágjuk, a karfiolt apró rózsáira szedjük.
Olajat forrósítunk, amin a vöröshagymát üvegesre pirítjuk, majd rádobjuk a répát, zöldséget, karalábét, átforgatjuk és felöntjük vízzel.
Ízesítjük a fűszerekkel, sóval, borssal, őrölt pirospaprikával, darált paprikával, házi ételízesítővel.
Fedő alatt hagyjuk főni, míg a zöldségek már majdnem puhák, hozzáadjuk a zöldborsót, a krumplit.
Közben a tojásból és a lisztből picit keményebb tésztát gyúrunk, amit a reszelő nagy lyukán a levesbe reszelünk. Hozzáadjuk a karfiolt és a kelbimbót is, ezeknek már csak pár perc szükséges, hogy megfőjenek.
Ha már minden zöldség és a tészta is puha, elzárhatjuk és melegen kínáljuk.