Hozzávalók:
Elkészítése:
Összekeverjük a folyékony hozzávalókat, majd hozzáadjuk a száraz alapanyagokat is és kikeverjük.
Így is süthetjük, de a színezés csak eztán jön. Ahány színt szeretnénk, annyi felé adagoljuk a tésztát kis tányérkákba és a színezéket hozzákeverjük.
A serpenyőt a szokásos módon olaj sprayvel olajozzuk és felforrósítjuk. A tésztát merőkanállal a serpenyőbe merjük és kissé eligazítjuk a kanál aljával. Mindkét oldalát készre sütjük. Így fojtatjuk a sort, míg van tésztánk.
A tésztákat egyenként is tálalhatjuk vagy tortaszerűen egymásra halmozzuk és szeleteljük. Öntetekkel, lekvárral és vagy vanília fagyival, gyümölcsökkel tálaljuk.
Tipp:
Amennyiben a színes tésztákból marad egy kevés, ami egy adaghoz már kevés, öntsük össze és így süssük ki.