Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához:
Hozzávalók a krémhez
Elkészítése:
Az egész tojásokat habosra keverem a cukorral és a vaníliás cukorral, majd ehhez keverem adagonként a kakaót. A sütőporral elkevert lisztet hozzászitálom a kakaós alaphoz.
Kivajazom a tepsit, megszórom kenyérmorzsával, majd egyenletesen elosztom benne a süteménytésztát. 150 fokon 15 perc alatt készre sütöm.
Egy keverőtálba öntöm a túrót, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a tejfölt, a citrom lereszelt héját és a levét és az egészet simára keverem. A zselatint felforralt vízbe keverem és készre főzöm. Amikor a zselatin kihűlt, a túrós krémhez keverem és jól eldolgozom.
A tejszínt felverem robotgéppel, hozzáadom a habfixálót, így kemény habot kapok. Ezt is beleforgatom a túrós krémbe. Az így elkészült krémet a piskóta tetejére terítem, majd az egészet leöntöm csokimázzal.
Amint a csokimáz kemény, szeletekre vágom a süteményt.
A receptet Adrienntől kaptam.