Hozzávalók:
Elkészítése:
A kacsacombokat a szokásos módon megsütjük, akár még előző nap, a szaftját is félretesszük. Olajon megpirítjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a gombát, megdinsztelünk, félrerakjuk.
Kevés olajon 3 ek cukrot karamellizálunk, teszünk rá egy kanál lisztet és 3 dl vörösborral felöntjük, beforraljuk. A kacsa szaftját is beleöntjük.
Ehhez adunk 2 dl barbecue szószt, belereszeljük a 2 narancs héját és belecsavarjuk a narancsok levét. Hozzáadjuk kakukkfüvet és a borsot, ízlés szerint sózzuk.
Amikor ez rottyan egyet, beleborítjuk a gombát és beletesszük a sült kacsacombokat, majd pár percig forraljuk, hogy a hús átvegye az ízeket.
Burgonyakrokettel tálaljuk.