Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojások sárgáját a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a tejfölt és a teljesen kihűtött sütőtökpürét és így is jól kikeverjük. Ezután belekanalazzuk a lisztet és simára, csomómentesre keverjük a masszát.
A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd fakanállal apránként, óvatosan, a tökös masszához keverjük.
A szuflé formákat vastagon kikenjük vajjal, majd megszórjuk kristálycukorral. Belekanalazzuk a masszát úgy, hogy a formák teljesen tele legyenek. A megtöltött formákat egy tepsire helyezzük sütés előtt.
Előmelegített sütőben, kb 180 fokon 10-15 perc alatt szép aranybarnára sütjük a szuflékat (én légkeverésnél 150 fokon, 10 percig sütöttem).
A sütőből kivéve, porcukorral megszórva, rögtön tálaljuk, mert különben összeesik a szuflé.