Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet és az előzőleg felolvasztott fehér csokit, majd csomómentesre keverjük. Egy sütőpapírral bélelt tortaformában, előmelegített sütőben, 180 fokon 20 perc alatt megsütjük a tésztát.
A tejszínt felfőzzük. Levesszük a tűzről, belekeverjük a fehér csokit, és folyamatosan kevergetve megolvasztjuk. Belekeverjük a túrót, melyet érdemes áttörni, hogy a végeredmény még homogénebb és krémesebb legyen.
A keveréket eloszlatjuk a tésztán és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Én másnap a tortát bevontam pirított mandulával és a 6 Raffaello golyót szépen elhelyeztem a torta tetején.
Az alapötlet az Ízek és élmények blogról jött, bár pár dolgot módosítottam. A recept itt már az én verziómban szerepel.