Hozzávalók:
Díszítéshez
Elkészítése:
Zöldbabot megmossuk, nagyon apróra felaprítjuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk.
Vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és olajon megdinszteljük. Egy tálba tesszük a darált húst, hozzáadjuk a kinyomkodott zsemléket, hagymát, lisztet, zsemlemorzsát, tojást, lecsöpögtetett zöldbabot, fűszerpaprikát, és ízlés szerint sózzuk.
Jól összedolgozzuk, gombócokat formázunk, majd süni alakot készítünk belőle.
Olajjal kikent tepsibe helyezzük őket. A spagettit 2 cm hosszúságúra daraboljuk és telebökdössük a süni hátát, majd készre sütjük.
Mikor megsült, egy tányérra helyezzük, és kettévágott olajbogyóval díszítjük az orrát és a szemüket.