Hozzávalók:
Hozzávalók 6 főre:
Mártás:
Elkészítése:
A burgonyát héjába megfőzzük. A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A tojást is keményre főzzük. A virslit és a 3 fej hagymát felkarikázzuk.
Az olajban megpirítjuk a lisztet, felöntjük a tejjel, sűrűsödésig főzzük. Hozzákeverjük a tejfölt a tömlős sajtot a reszelt vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Ízlés szerint fűszerezzük.
Kivajazott jénai tálba karikázzuk a burgonya felét, rá rétegezzük a hagymát, virslit, kukoricát, tojást, rá öntünk egy kevés mártást, majd rátesszük a tészta felét. Újrakezdjük a rétegezést, a tetejére burgonya kerüljön amit vékonyan bekenünk a mártással.
Előmelegített sütőben 200 fokon 40 percig sütjük.