Hozzávalók:
Elkészítése:
A zsemléknek kalapot vágunk és kicsipkedjük a belsejüket. A megtisztított gombát felszeleteljük és rádobjuk a zsiradékon megpirított hagymára. Tovább pároljuk és fűszerezzük sóval, borssal és majorannával.
Ha megpárolódott akkor ráütjük a tojást és lazán megkeverjük amíg a tojás megkeményedik rajta. Belerakjuk a reszelt sajtot.
A gombához keverjük a zsemle belsőt is, ha száraz lenne némi tejjel lazíthatjuk.
A zsemléket tejben megforgatjuk és beletöltjük a gombás tölteléket, rátesszük a kalapot és tepsibe tesszük amit kivajaztunk (Én sütőpapírral bélelt tepsit használok).
A kalapokra teszünk némi vajat vagy margarint és megszórjuk sajttal. 180 fokon 30 percig sütjük.