Hozzávalók:
Elkészítése:
A zselécukrot negyedekre vágtam és a hozzávalókat összegyúrtam annyi narancslével, hogy formázható, gyúrható masszát kapjunk. Én őzgerincformában készítettem úgy, hogy folpackkal kibéleltem, a massza felét belenyomkodtam, erre pakoltam a banáncsokit és befedtem a massza másik felével.
Készülhet úgy is, hogy szalámit sodrunk belőle úgy, hogy a felét a tálca aljára tesszük, kirakjuk hosszában banáncsokival, majd rányomkodjuk a tészta másik felét.
Hűtőbe tesszük pihentetni, majd olvasztott csokoládéval bevonjuk. Pár óra múlva szépen lehet szeletelni.
Pontosan egy őzgerincformába való recept. Az őzgerincformám mérete : 32 cm hosszúságú és 11 cm széles. Ha nem csak sima zselécukorral készíted, hanem banáncsokit is használsz, akkor a zselécukorból 20 dkg kell, a banáncsokiból ( banános zselé ) kb. 10 dkg.