Hozzávalók:
Tésztája:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojássárgáját habosra keverem a cukorral. A tojások fehérjét felverem.
A kikevert tojássárgához adom fokozatosan a sütőporos lisztet és a felvert habot. Vajazott, lisztezett tepsiben megsütöm a piskótát.
Kihűlés után kettévágom.
Tepsiméret 35×30 cm
A pudingporokat a 8 dl tejben ízlés szerinti mennyiségű cukorral megfőzöm. Amíg a puding hűl addig a margarint a porcukorral kikeverem.
A már kihűlt pudinghoz robotgéppel hozzákeverem a margarinos krémet.
Az alsó piskótára kenem a krém felét, majd ráteszem a másik lapot és arra kenem a maradék krémet.
Ezután a hideg hulalát a habfixálóval kemény habbá verem és rásimítom a krémre.
A csokit az olajjal megolvasztom és rálocslom a süti tetejére.
A pudinghoz és a krémhez mindenki a saját ízlése szerint tegye a cukrot, nekünk így volt finom.
Ez a mennyiség a legnagyobb tepsiben készült /nálunk nem lehet keveset sütni/, de ahol kevesen vannak értelemszerűen készítsék el a sütit ha kisebb adagot készítenek.