Hozzávalók:
A krém hozzávalói :
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját 4 ek. meleg vízzel, cukrokkal és sóval habosra keverjük, a tojáshabot hozzákeverjük.
A lisztet a sütőporral, darált mogyoróval összekeverjük, majd fakanállal könnyedén a tojásmasszához keverjük. A tésztát 34 ×35 cm sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd megsütjük. A süteményről a sütőpapírt levesszük, és hagyjuk kihűlni, majd hosszában ketté vágjuk.
A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük.
A tejszínes pudingport a cukrokkal és a tejjel sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük.
A kihűlt pudinghoz adagoljuk apránként a keményre vert tejszínt, jól kihabosítjuk.
Végezetül a csokireszeléket beleforgatjuk.
Az alsó lapra kenjük a krém felét, beborítjuk a másik lappal, majd a maradék krémet is rákenjük.
Mogyoróval díszítettem. Hűtőbe tettem 1 órára és kockákra szeleteltem.