Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Elkészítése:
Két lapot sütünk a piskóta hozzávalóiból. 6 tojást szétválasztunk, majd a tojások sárgáját kikeverjük 12 dkg porcukorral, majd 2 ek vízzel alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a 14 dkg lisztet, amibe beleszitáltunk előtte 6 g sütőport, majd alaposan összekeverjük. A tojások fehérjét kemény habbá felverjük egy csipet sóval, majd a lisztes masszához adjuk és óvatosan összeforgatjuk az egészet. A masszát egy 30*40 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A maradék alapanyagokból egy újabb lapot sütünk.
A pudingporokat felfőzzük a tejben, majd amikor levesszük a tűzről, hozzáadjuk a cukrot és kihűtjük. A vajat/margarint alaposan kihabosítjuk, majd a pudinghoz adjuk és jól elkeverjük. Akár kevés piros ételfestéket is adhatunk hozzá, hogy szebb legyen a színe.
Az egyik lapot rátesszük egy tálcára, majd rásimítjuk az epres krémet, majd erre tesszük a másik lapot és rákenjük a felvert tejszínt. Ízlés szerint dekorálható, én színes cukrot szórtam rá.