Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Gyümölcsök:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztom. A sárgájához hozzákeverem a cukrot, majd ha jó elkevertem hozzáadom az olajat, ezt is jól elkeverem és ehhez jön a tej és végül a darált müzli, vaníliás cukor és a sütőpor. A tojásfehérjét pici citromlével habbá verem, majd hozzáadom a tojás sárgájából készült masszához. Egy nagyobb és mélyebb tepsit kibélelek sütőpapírral, majd beleöntöm a kapott masszát és közepes lángon tűpróbáig sütöm. Ha megsült kiveszem a tepsiből, hagyom kicsit hűlni, majd leveszem róla a sütőpapírt. A megsült tésztát visszateszem a tepsibe.
A pudingból a szokásos módon krémet főzök ízlés szerinti mennyiségű cukorral, majd ha elkészült ráöntöm a tésztára és hagyom kihűlni.
Ezt követően ráteszem a felszeletelt gyümölcsöket és ráöntöm a színtelen zselatint. Ezt követően pedig hűtőbe teszem és pár órára bent is hagyom.