Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát apróra felkockázzuk és lassú tűzön párolni kezdjük, míg párolódik felszeleteljük a gombát és a paprikát és az üveges hagymához adjuk,picit megsózzuk és lassan pároljuk tovább. A húst megmossuk, leitatjuk róla a vizet és enyhén besózzuk. Lisztben megforgatjuk és kevés forró olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük és félretesszük. A paradicsomot negyedelve hozzáadjuk a jól megpárolódott paprikás hagymához, a tejszínt és a tejfölt egy nagyon pici piros paprikával kikeverjük (enyhén rózsaszín legyen) és ráöntjük a hagymás, paprikás keverékre. Összeforraljuk, hozzáadjuk a húst és tovább rotyogtatjuk. Köretnek galuskát készíthetünk hozzá, míg elkészül a galuska addig főzzük a húst.