Hozzávalók:
Elkészítése:
A sütőt 200 fokra előmelegítem.
A leveles tésztát kinyújtom vékonyra, a virsliket középen kettévágom. Az egyik tojást felverem, félreteszem.
A leveles tésztát párhuzamosan félbe vágom, így két téglalap alakú csíkot kapok. A tésztacsíkot lekenem a felvert tojással és a jobb oldali felére egymástól 1 ujjnyi távolságra lerakok 8 darab virslit egymás mellé. Tetejüket mustárral bekenem, majd ráhajtom a tésztacsík bal oldali felét, úgy, hogy minden virsli között benyomom a kisujjamat a tészta aljáig. Ugyanígy járok el a másik tésztacsíkkal is, majd ha kész, hűtőbe teszem 15 percre pihenni, hogy a tészta kissé megszilárduljon és jobban szeletelhető legyen.
Egy éles késsel függőlegesen ujjnyi csíkokat vágok, majd a 4. virsli után elvágom a tésztát, hogy egy részbe 4 virsli jusson.
Tepsibe helyezem, tetejét a másik felvert tojással lekenem és 20 perc alatt aranybarnára sütöm.
Szuper könnyű és nagyon gyors finomság, eteti magát.