Hozzávalók:
A nokedlihez:
Elkészítése:
A szalonnának kisütöm a zsírját, rádobom a vöröshagymát, üvegesre pirítom, majd hozzáadom a paprikákat, a paradicsomot, néhány percig párolom, beleszórom a fűszerpaprikát, összeforgatom, majd beleteszem a csirkecombokat, a fokhagymát, sózom és felöntöm annyi vízzel, hogy majdnem ellepje.
Addig főzöm, amíg a csirkecombok puhára főnek és közben elkészítem a nokedlit.
Összekeverem a hozzávalókat a nokedlihez – aki nem gluténérzékeny az készítsen hagyományos nokedli tésztát – forrásban lévő, sós vízbe szaggatom és készre főzöm.
Ha a combok megfőttek, kiveszem őket egy tányérra. A szafthoz hozzáadom a tejfölöket, a keményítőt és felforralom.
Ha elkészült az étel, nokedlivel, savanyú uborkával tálalom és minimum 2 adagot eszek belőle egyszerre! :)
Jó étvágyat!