Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
5 tojásból piskótát készítünk, sütőpapírral bélelt nagy gáztepsiben megsütjük. Ha elkészült még melegen nedves konyharuhába feltekerjük.
Ahogy kihűlt megkenjük baracklekvárral és újból feltekerjük, majd ujjnyi vastagra szeleteljük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a túrót és a vaníliás cukrot.
A pudingport a tejben felfőzzük, és ha kihűlt a túrós krémhez keverjük.
Előveszünk egy 22 cm-es tortaformát, majd kirakjuk az alját és az oldalát piskótatekercsekkel, jó szorosan, hogy ne legyen közöttük üres hely. Beletöltjük a túrós krémet, majd kirakjuk a tetejét őszibarackkal.
A tejszínt elkészítjük a leírás szerint és kidíszítjük, majd megszórjuk tortadarával vagy olvasztott csokival.
Más gyümölccsel is elkészíthető a torta.