Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez
Díszítéshez
Elkészítése:
Tojássárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk kanalanként a vizet, a darált diót, a lisztet, a sütőport vaníliás cukrot és végül a tojások felvert kemény habját.
Margarinnal kikent, liszttel megszórt tortaformába öntjük és tűpróbáig sütjük.
Pudingot főzünk a tejből és a pudingporokból, majd hagyjuk kihűlni.
Habosra keverjük a margarint a vaníliás cukorral és a porcukorral.
Összekeverjük a kihűlt pudinggal.
Tortalapot kettévágjuk. Fele krémmel megtöltjük, a lap tetejét rátesszük és körbe mindenhol bevonjuk a maradék krémmel.
Csokoládédarával elkészítjük a szemeit, a száját, a haját és a nyelvét.
Ribizlit megmossuk és egy-egy darabot teszünk a szemei közepébe és kirakjuk vele a nyelvét.