Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, ha nem állna össze a tészta, akkor még lehet hozzá tenni 1 kiskanál tejfölt. Az összegyűrt tésztát négy részre osztjuk és egyenként vékony téglalapot nyújtunk (kb.15×20 cm). 175 fokra előmelegített sütőpapíros tepsiben, vagy a tepsi hátulján világos színűre sütjük a négy lapot.
A tejet a liszttel állandó keverés mellet sűrű krémmé főzzük, ezt félretesszük hűlni.
A vajat a cukorral, a vaníliás cukorral habosra kikeverjük, majd hozzátesszük a citrom reszelt héját, legvégül pedig a citrom kifacsart levét. A vajas keveréket hozzáadjuk a kihűlt tejes krémhez és szép egyneműre keverjük habverővel, vagy mixerrel.
A kihűlt lapokat egyenletesen bekenjük a krémmel.
Egy éjszakát hűtőben állni hagyjuk, hogy a tészta megpuhuljon. Másnap szépen szeletelhető, tálalás előtt dekorcukorral díszíthetjük.