Hozzávalók:
Elkészítése:
A mogyorón és étcsokin kívül mindent robotgéppel egyneműre keverünk.
Az étcsokit is felaprítjuk, majd a mogyoróval együtt fakanállal a masszához keverjük.
Legegyszerűbben egy fagyis kanállal kis gombócokat adagolunk sütőpapírral bélelt tepsire egymástól nagyobb távolságra.
200 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük őket.
Ekkora kekszeknél kb. 5 cm átmérőjű, nagyjából másfél cm magas kerek halmokat készítettem, egymástól jó távolságra. Ilyen nagyra terültek. :)
És még valami, általában a mogyorót kihagyom, tehát 20 dkg csokicseppet keverek bele, de természetesen készítheted mogyoróval, dióval, sőt mandulával is.
A 10-12 perces sütési idő kis kekszeknél van, itt szánjatok rá 15-20 percet, hogy átsüljenek, de majd látjátok, mikor is van készen.