Hozzávalók:
Palacsintatészta:
Töltelékhez:
Vanília mártáshoz:
Elkészítése:
A tésztához az alapanyagokat jól kikeverjük, és egyesével kisütjük.
A banánt összeturmixoljuk, hozzáadjuk a citromlevet, a darált diót, a porcukrot, és jól kikeverjük. Ezzel a töltelékkel minden palacsintát megtöltünk, és felcsavarjuk őket.
A tojásokat kettévesszük, és a fehérjét kemény habbá verjük.
A tojássárgákat, fél dl tejet, ízlés szerint cukorral, vaníliás cukorral és a pudingporral jól kikeverjük. Folyamatos keverés közben hozzáöntjük a forró tejhez, és habverővel keverjük, amíg besűrűsödik.
A tűzről levéve belekeverjük a kemény habbá vert fehérjét.
A megtöltött palacsintákhoz tálaljuk.