Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát és a fokhagymát apróra felvágjuk, a paradicsomot és a paprikát felszeleteljük, a cukkinit ízlés szerinti kockákra vágjuk.
Egy edénybe hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá az apróra felvágott vöröshagymát és kezdjük el párolni. Amikor már üveges, adjuk hozzá a felszeletelt paradicsomot és a paprikát, majd pár percig pároljuk tovább. Ezután adjuk hozzá a szintén apróra felvágott fokhagymát, majd szórjuk meg pirospaprikával és keverjük alaposan össze. Öntsük fel egy kevés vízzel és adjuk hozzá a feldarabolt cukkinit, majd ízlés szerint fűszerezzük. Főzzük addig még a cukkini roppanósra fől (vigyázzunk nehogy a cukkinit túlfőzzük).
Ameddig a cukkini elkészül, főzzük keményre a tojásokat, majd ízlés szerint szeleteljük fel.
Ezután tegyük bele az elkészült cukkini pörköltbe a feldarabolt tojást, majd óvatosan keverjük össze (keverés helyett, inkább csak rázogassuk össze, nehogy a tojás szétessen). Pár percig még főzzük alacsony hőfokon.
Tálaláskor ízlés szerinti körettel pl kifőtt tésztával, nokedlivel, rizzsel kínálhatjuk.