Hozzávalók:
Elkészítése:
Először megsütjük a piskótatésztát: az 5 tojásfehérjét pici sóval felverjük. Hozzáadjuk a cukrot, tovább verjük, hogy jó kemény habot kapjunk. Utána hozzáadjuk a tojássárgákat, majd a sütőporral elkevert lisztet. A tortasütőt kikenjük margarinnal, lisztezzük, vagy sütőpapírral kibéleljük. Beleöntjük a masszát és megsütjük. Ha kész, kihűtjük.
Elkészítjük a pudingos krémet: a 2 pudingport felfőzzük a tejben a cukorral együtt. Kicsit hűlni hagyjuk, majd még melegen a piskótára kenjük.
Közben a gyümölcsöket meghámozzuk, mossuk, és elkészítjük a szebbnél szebb formákat. Ha elkészült a minta, összefőzzük a tortazselé-port a cukorral, vízzel, esetleg szörppel, kicsit hűlni hagyjuk, majd bevonjuk vele a tortát.
Nagyon egyszerű recept, de ezzel a díszítéssel szép, mutatós tortát varázsolhatunk a család asztalára!