Hozzávalók:
Elkészítése:
A mellszeleteket elvágom ketté úgy, hogy nagyobb darabot kapjak, majd fólia között kiklopfolom. Ráterítem a sonkát.
Az öntetet elkészítem a következőképpen. 3 evőkanál olívaolajat kikeverek 2 gerezd zúzott fokhagymával, sóval, vágott petrezselyemmel, meg zsályával. A húst 2 baconre teszem és ráteszem a sonkát, majd megkenem az öntettel. Ezután felcsavarom, összetűzöm, hogy ne essen szét. Ehhez használjunk fogpiszkálót.
A serpenyőben vajat hevítek és a rolókat ráteszem. Megborsozom és mindkét oldalát átsütöm, úgy, hogy a bort aláöntöm, és szép pirosra sütöm. 4 róló lesz ebből a mennyiségből.
Elkészítem a saláta öntetet: 3 ek olívaolajat, kevés sót, 5 nagyobb kapribogyót összevágva elkeverek egy kis tálban 1 citrom levével.