Hozzávalók:
Elkészítése:
A megtisztított csirkeszárnyakat kevés olajon, egy edényben fehéredésig pirítjuk a babérlevéllel. Hozzáadjuk a tetszés szerintire vágott sárgarépát, fehérrépát és a karalábét. Kis ideig együtt pirítjuk tovább, majd hozzáadjuk a lestyánt és az összeaprított petrezselyemzöldet.
Felengedjük annyi vízzel, amennyi levest főzni szeretnénk. Ízesítjük sóval, borssal. Főzzük. Mikor már majdnem kész, belenyomjuk a citrom levét és fél citromot hozzáadunk. 15 percig főzzük.
A végén a kifőzött csigatésztával és a tejföllel tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá. :-)
A csigatésztát bele is főzhetjük a levesbe, csak vigyázzunk ne sokat rakjunk bele, mert beszívja a levet.