Hozzávalók:
Elkészítése:
A lisztet, a margarint, a cukrot, sütőport, tojásfehérjét a robotgép táljába öntjük és a dagasztókar segítségével összedolgozzuk a tésztát a kevés tejjel. Három részre osszuk a tésztát és az egyikbe keverjük a kakaóport, majd hűtőbe tesszük 1 órára a tésztákat.
A diót a kristálycukorral összekeverjük. A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
A tésztákat kinyújtjuk kb 23*28 cm-es téglalappá és egy kikent tepsibe helyezzük az első lapot, majd villával megszurkáljuk és megkenjük a lekvárral. Megszórjuk a cukros dióval és a barna lapot fektetjük rá. Szintén megszurkáljuk, majd megkenjük lekvárral és megszórjuk dióval, majd a harmadik világos lappal fedjük.
Megszurkáljuk és a sütőbe tesszük. 180 fokon 25 percig sütjük, szép aranysárgára. A sütemény kihűlése után a tojássárgákat gőz felett a cukorral habosra felverjük és a tésztára kenjük.
Hagyjuk megszáradni, majd másnap szeleteljük fel.