Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Csokimáz:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd három egyenlő részre osztjuk. Kinyújtjuk gáztepsi méretűre, majd a tepsi hátán, 180 fokon kb 10 perc alatt világosra sütjük a lapokat egyenként.
A pudingokat a tejben megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral alaposan kihabosítjuk, majd a vaníliás krémhez adjuk és jól összekeverjük. A krémet két részre osztjuk és az egyik felébe belekeverjük a kakaóport és a rumot. A másik feléhez adjuk a felaprított zselés cukrot.
Az alsó lapra simítjuk a kakaós krém felét, majd babapiskótával kitesszük és rásimítjuk a többi barna krémet. Erre teszünk egy új lapot, erre simítjuk a fehér krémet, majd befedjük a harmadik lappal.
A mázhoz a csokit és az olajat összeolvasztjuk, majd eloszlatjuk a sütemény tetején.
Egy éjszakára tegyük hűtőbe.