Hozzávalók:
A piskótához:
Elkészítése:
Piskótát készítettem: az egész tojásokat kikevertem a porcukorral, majd hozzáadtam a vizet, a citromhéjat, a citromlevet és végül a fahéjas sütőporos lisztet.
A réteslapokat, mivel nekem 8 db-os volt, 4-4 db-ra ketté vettem, így két rúd lett belőle.
Ráhelyeztem egy konyharuhára két lapot, megkentem vékonyan a felső lapot, 1 dl tejföl 2 evőkanál olaj és egy evőkanál porcukor keverékével, majd megint két lap ment rá és erre öntöttem az elkészített piskóta massza felét. A piskótatészta felére rászórtam a lecsöpögtetett, kicsit cukrozott, fahéjas meggyet és szilvát. A konyharuha segítségével feltekertem és sütőpapíros tepsibe tettem.
A maradék réteslappal és piskótával, gyümölcsökkel szintén készítettem egy rudat és ez is a tepsibe került.
A rétesek tetejét megkentem a maradék tejfölös olajjal és 180 fokon sütöttem fél órát.