Hozzávalók:
Alap:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A lapokhoz a hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd annyi tejet adunk hozzá, hogy formázható, nyújtható masszát kapjunk. Egy kisebb tepsit olajjal kikenünk. A kekszes masszát 3 egyenlő részre osszuk, majd porcukorral meghintett munkalapon akkora lapot nyújtunk belőlük, ami éppen belefér a tepsibe.
A krémhez a tejet elkeverjük a liszttel és a kókuszreszelék felével, majd alacsony hőfokon sűrű péppé főzzük. Levesszük a tűzről, hozzákavarjuk a vajat, a porcukrot, a citrom levét és héját és a maradék kókuszreszeléket, hűlni hagyjuk.
A kihűlt krémet kézi mixerrel habosra keverjük. Az első lapot a tepsibe helyezzük, rákenjük a krém felét, ráhelyezzük a második lapot, rákenjük a maradék krémet, a harmadik lappal befedjük a süteményt.
A csokoládét apróra vágjuk, majd az olajjal együtt felolvasztjuk gőz felett és rásimítjuk a süteményre.