Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Kenéshez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon kelt tésztát készítünk. Ha a tészta megkelt 12 részre osztjuk, majd a darabokat egyenként gombócokká formáljuk.
A töltelékhez a fehérje habját összekeverjük a dióval, cukorral, fahéjjal, majd a rummal is.
A kis gömböket lisztezett deszkán kinyújtjuk kör alakúra, majd megkenjük a töltelékkel. Feltekerjük, mint a palacsintát, félbehajtjuk és a felső részénél egy éles késsel félbevágjuk, úgy, hogy alul 2 cm egyben maradjon, majd mindkét szárnyát kifelé fordítjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a szíveket és még 30 percig kelesztjük. Amikor megkelt, a tojást a tejjel elkeverjük és megkenjük. Végül előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütjük.