Hozzávalók:
A barna tésztához:
A sárga tésztához:
A vajas krémhez:
A habos krémhez:
A csokimázhoz:
Elkészítése:
A barna lap hozzávalóiból kerek tortaformában (26 cm) egy kerek lapot sütünk.
A sárga tészta hozzávalóiból sütünk egy kerek lapot amit ketté vágunk. (Előmelegített sütőben 180 fokon tűpróbáig).
A porcukrot a vajas margarinnal kikeverjük. A pudingport megfőzzük a tejben, és ha kihűlt, akkor a margarinos krémmel összekeverjük.
A sárga lapot megkenjük krémmel, rátesszük a barna lapot, majd szintén krém, sárga lappal fejezzük be.
A cukrot vajkrémmel kikeverjük. A habfixálót felverjük a habtejszínnel, és óvatosan a vajkrémhez keverjük. A torta tetejét és oldalát feldíszítjük vele.
A csokit felolvasztjuk az étolajjal, majd a tortára csöpögtetjük.