Hozzávalók:
A sárga piskótához:
A barna piskótához:
A vaníliás pudinghoz:
A csokoládés pudinghoz:
A tetejére:
Az öntethez:
Elkészítése:
A sárga és barna piskóta hozzávalóiból sütőpapírral bélelt, közepes tepsiben, 180 fokon megsütjük a lapokat.
Míg a piskótánk sül, elkészítjük a vaníliás és a csokoládés pudingot.
A habtejszínt felverjük a vaníliás cukrokkal.
A kakaós piskótára kenjük a vaníliás pudingot, erre tesszük a sárga piskótalapot, amit csokis pudinggal megkenünk, majd végül rásimítjuk a habtejszínt.
A vizet, cukrot, kakaóport összemelegítjük, egészen addig, míg a cukor fel nem olvad, majd a habtejszín tetejére csorgatjuk. Hűtőben jól lehűtjük.