Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojások sárgáját kikeverjük a porcukorral és a langyos vízzel, majd az olajat hozzáadva tovább keverjük. A lisztet, a kakaót és a sütőport összekeverjük, majd a felvert tojásfehérjével felváltva a tojásos masszához adjuk.
Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe megsütjük.
A tejben a pudingot felfőzzük, majd kihűtjük.
A margarint a porcukorral kikeverjük, a kihűlt pudinghoz adjuk a túróval együtt és jól összedolgozzuk.
A kihűlt tésztára simítjuk a krémet.
A krém tetejét megrakjuk félbe vágott eperrel.
A tortazselét a csomagoláson szereplő utasítás szerint elkészítjük, majd ha langyosra kihűlt az eperre öntjük.
2 órára hűtőbe tesszük és szeleteljük.