Hozzávalók:
Tészta:
Túrós réteghez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásfehérjéket 1 evőkanál cukorral kemény habbá verjük A tojások sárgáját 2 evőkanál cukorral és a sütőporral elkeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet is. 180 fokon tűpróbáig sütjük
A túrót a cukorral, a lereszelt citromhéjjal,a vízzel, a felvert habtejszínnel és a zselatinnal elkeverjük. Amikor kihűlt a tortalapunk rátesszük a túrókrémet és fóliával letakarva 1 órára hűtőbe tesszük.
Miután kivettük a hűtőből rátesszük a gyümölcsöt és a még meleg zselatint. Ha zselatin egy kicsit kihűlt ismét hűtőbe tesszük 1-2 órára. Ez után fogyasztható
Az elkészítési időt a hűtések nélkül írtam. Az első túrókrémes hűtésnél sem árt több mint 1 órán át hűtőben hagyni.