Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és egy tepsibe helyezzük. Megszórjuk sóval, őrölt borssal, delikáttal, kakukkfűvel, rozmaringgal, majd rátörjük a foghagymát.
Befedjük a szeletelt lilahagymával, és meglocsoljuk egy kevés olajjal. A tepsit alufóliával lefedjük, majd előmelegített sütőben 15-20 percig pároljuk.
Ezt követően a fóliát eltávolítjuk, és a kb. 10-15 perc alatt készre sütjük.
A bacon szeleteket muffinformákba helyezzük, és ropogósra sütjük.
A burgonyát sós vízben megfőzzük, majd a vajat rátesszük és összetörjük. Ráöntjük a tejet, és 1-2 perc alatt összefőzzük. Habzsák segítségével a „baconkosárkákba” töltjük, majd melegen a csirkemellel tálaljuk.