Hozzávalók:
Mártáshoz:
Elkészítése:
A hagymát kicsi sóval feltesszük 3 e.k. olajba párolni.
Közben meg mossuk a gombákat és kitörjük a szárait. Ezeket apróra vágjuk és a hagymához adjuk. Ha levét el főtte, kicsit hűlni hagyjuk.
A csirkemellet apróra vágjuk és aprító gépben ledaráljuk. Tálba tesszük, hozzá adjuk a borsot, a majoránnát, a párolt gombát valamint a gyömbért. Össze keverjük s a gomba fejekre halmozzuk.
A sütő edényt kiolajazzuk és bele ültetjük a gomba fejeket. A maradék masszát, óvatosan bele tekerjük a szallonába s közé rakjuk.
Alufóliával letakarjuk és 160 fokon pároljuk. Kb. 20-25 perc.
Amikor meg puhult, kivesszük rátesszük a juhtúrót és 1-1 szelet sajtot.
Pirosra sütjük a sajtot a tetején.
Kivesszük s kiszedjük 1 tálra. A pecsenye levét kb 1 dl vízzel elkevert ételkeményítővel besűrítjük.
Rizs köretet lehet készíteni hozzá, bár mi anélkül ettük mert laktató volt.