Hozzávalók:
A krumplihoz:
Az oldalashoz:
Továbbá:
Elkészítése:
Az oldalast feldarabolom ha egyben van megmosom, majd olajat öntök a tepsi aljára és ráhelyezzem a húsokat. Sózom, borsozom, fokhagymát és ételízesítőt szórok rá.
A húsok közé egy kis vizet öntök és lefedem alufóliával a tetejét. Előmelegített sütőben kb. 1-1,5 órát sütöm 180 fokon.
Az utolsó fél órára a fóliát leveszem, hogy piruljon a teteje.
A krumplikat meghámozom megmosom és felkockázom.
Lábosba teszem és annyi vizet öntök rá ami épp hogy ellepi. Sót és olajat is teszek bele, ha elfőtte a levét és megpuhult, a megmosott és apróra vágott petrezselyem zöldet ráteszem és össze forgatom vele.
A kovászos Uborkákat négybe elvágom és ízlésesen tálalom vele! Jó Étvágyat hozzá!